Dag 5 van de activiteiten week

Dag 5 van de activiteiten week

Vrijdag 19 april 2024

De  laatste dag alweer van de activiteitenweek. Ondanks het onstuimige weer, alweer een geslaagde dag! Met een leuke spelletjesochtend voor de onderbouw bij Excelsior en een geweldige tennisclinic voor de bovenbouw bij Bequick.  

‘s Middags als afsluiting van de activiteitenweek, de opening van ons IKC met de onthulling van ons nieuwe logo. 

Dit was niet het enige, ons plein heeft er nl een mooi plekje bij met het “ juf Gerline bankje”. Bij de boom, die wij vorige jaar ter nagedachtenis aan haar plantten op het plein, staat dit bankje. Met de prachtige tekst “een vonk van licht” wat dat was zij voor velen . Een plekje waar je even lekker kunt zitten. Eerder deze week werd er door een aantal de leerkrachten de marathon van Rotterdam gelopen en was er maandag de sponsorloop, waarbij de kinderen heel veel rondjes liepen voor het goede doel. Het vergeten Kind. Anne, de dochter van Gerline nam de cheque met het tot nu toe opgehaalde bedrag van  maar liefst € 6800,- in ontvangst. Een mooi en ontroerend moment.

Na het zingen van het Groene Hoek lied was het dan echt tijd voor het officiële gedeelte. De Groene Hoek is sinds vandaag een IKC ( Integraal

Kindcentrum), dat betekent dat we naast basisschool ook een BSO en peuterspeelzaal hebben. De eer van de onthulling was aan de wethouder van onderwijs Denise Mulder en de bestuursvoorzitter van Un1Ek Nick Barendregt.  Het nieuwe logo “de  boom”, staat symbool voor groei, bloei, waar je in kunt klimmen, waar je je kunt verstoppen, waar je dieren vindt, zoals een haas, een eekhoorn een rupsje en zelfs mee kunt knuffelen. 

Alle kinderen kregen na afloop een sleutelhanger met het nieuwe logo. Voor iedereen was er taart en (kinder)champagne. Wat een feest!

We willen graag iedereen bedanken die heeft geholpen om deze fantastische week mogelijk te maken en erbij was om dit samen met ons te vieren.

Fijn weekend!


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl