BSO De Groene Hoek

BSO De Groene Hoek

Welkom op onze BSO!

Na schooltijd vangen onze enthousiaste medewerkers de kinderen op uit school. Na binnenkomst wassen de kinderen hun handen, en eten en drinken wij gezamenlijk aan de tafel. Natuurlijk wordt er ook even een praatje gemaakt over hoe de dag op school was. Na het eten en drinken is het tijd om zelfstandig te spelen of bieden de medewerkers passende en leuke activiteiten aan. De kinderen hebben hier een vrije keuze in en kunnen zelf kiezen waar zij aan deel willen nemen.
 
Rond 16:00 uur eten wij gezamenlijk groente en fruit aan tafel met wat drinken. Wij maken ook gebruik van ons buitenspeelplein op de dagen dat het lekker weer is. Want bewegen is gezond en kinderen hebben dan de mogelijkheid om hun energie kwijt te kunnen. Tevens maken wij ook gebruik van onze gymzaal om sport activiteiten en spelletjes te doen met de kinderen. Om 17:30 eten wij nog een tussendoortje met de kinderen. Wij zorgen voor een gevarieerd aanbod tijdens het eet - drink moment. 
 
De BSO is elke dag geopend vanaf: 07:30 uur (VSO) t/m 08:30 uur. De jongste kinderen worden hierna naar school gebracht en de oudste kinderen mogen met toestemming zelfstandig van en naar school toe. Ook bieden wij na schooltijd opvang aan van 14:00 uur t/m 18:30 uur. U kunt uw kind op elk gewenst tijdstip weer ophalen. 
 
In de schoolvakanties werken wij vanaf heden samen met IKC de Kindertuin in Maassluis. Daar vangen wij alle kinderen van de kindertuin en de groene hoek op. Op vakantie dagen bieden wij opvang van: 07:30 t/m 18:30 uur. 
 
Zowel tijdens de vakantie opvang als schooldagen zorgen wij voor leuke thema's met bijpassende activiteiten! De activiteiten sluiten aan bij de leeftijd van de kinderen. Samen maken wij er elke dag weer een leuke dag van op de BSO. 
 
Bent u nieuwsgierig geworden naar de BSO vraag dan gerust informatie op bij een van de medewerkers of neem een kijkje op de website voor meer informatie! 
 
Inschrijven voor de BSO kan via de onderstaande link:

https://un1ek.kindplanner.nl/#/registration/introduction

 

Met vriendelijke groet, 
Liesbeth Wildeboer (manager kinderopvang)

 

 Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl