BSO De Groene Hoek

BSO De Groene Hoek

Graag stellen wij ons aan u voor: Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. 

Op woensdagmiddag wordt BSO De Groene Hoek bij BSO Balkon samengevoegd. De kinderen worden dan met het Un1ekbusje naar het Balkon gebracht.

In de schoolvakanties is BSO de Groene Hoek samengevoegd met BSO Ichthus (in de Steendijckpolder). Alle kinderen van verschillende scholen zijn welkom bij onze BSO. Zo hebben wij nu kinderen van De Groene Hoek, de Dijck, Montessori, De Parasol en Panta Rhei. De jongste kinderen brengen en halen wij op van en naar school. De oudste kinderen mogen met toestemming van de ouders zelfstandig naar de BSO komen. Als alle kinderen binnen zijn rond 15 uur, eten en drinken wij met zijn allen. Rond 16.30 uur hebben we nog een drink- en eetmoment. Wij zorgen dat er afwisseling is qua eten; er is elke dag een eetmoment met groente of fruit. We werken met thema's en proberen bij de thema's van school aan te sluiten. 

Soms hebben we een eigen thema. 

Per maand hangen we een activiteitenlijst op zodat u als ouder ook ziet welke activiteiten er gepland zijn. Als het weer het toelaat zijn we natuurlijk ook veel buiten. Bij slecht weer maken we gebruik van het speellokaal. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons op dit nummer bereiken: 06 24109081.

Inschrijven voor de BSO kan via onderstaande link

https://un1ek.kindplanner.nl/#/registration/introduction

 

Team BSO de Groene HoekDennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl