Info Paasviering woensdag 27 maart

Info Paasviering woensdag 27 maart

Maandag 18 maart 2024

Woensdag 27 maart is de Paasviering op school. Wat gaan we doen en waar moet u aandenken.

In de kuil wordt het Paasverhaal verteld en worden Paas- en lente-liedjes gezongen. De kinderen van gr 1 t/m 4 gaan daarna Paaseieren zoeken.
Na de Paasviering van groep 5 t/m 8 wordt de finale van de eitje-tik-wedstrijd gehouden.
DUS NIET VERGETEN: 1 HARDGEKOOKT EI MEENEMEN!!!
De Paaslunch, wordt dit jaar een groepsdoorbroken lunch. Dat betekent dat er in elke groep kinderen uit verschillende groepen gaan eten. Zo kan het zijn dat groep achters weer aan een kleutertafeltje komen te zitten en een kleuter op een wel heel hoge stoel in groep 8. Alle kinderen dus gezellig door elkaar. De oudere kinderen kunnen de jongere kinderen helpen bij het smeren van hun brood. De lunch wordt dit jaar geheel verzorgd door de OR. Net zoals het drinken en het 10-uur-pauzehapje. De kinderen moeten wel een bord, beker en bestek meenemen voor de lunch. 

Verder volgt er nog een leuk Paasprogramma in de eigen groep.
Na de Paasviering op woensdag 27 maart begint het (extra) lange Paasweekend. Donderdag 28 maart is er een studiedag en zijn alle kinderen vrij. Vrijdag is het Goede Vrijdag, dus eveneens vrij, net als maandag tweede Paasdag. Dinsdag 2 april zien we iedereen dan graag weer terug - hopelijk samen met de lentezon.

Hartelijke groet,
De Paascommissie van DGH


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl