Extra ouderavond ivm rapporten

Extra ouderavond ivm rapporten

Dinsdag 12 december 2023

Beste ouders, verzorgers. 

Dit jaar zijn we overgegaan op nieuwe leerlingvolgsystemen, te weten IEP en MijnKleuterGroep. Deze leerlingvolgsystemen sluiten beter aan bij de volle breedte, hoe een kind zich kan ontwikkelen op cognitief, sociaal, creatief en motorisch gebied, het zogenaamde hoofd, hart, handen rapport. 

Deze nieuwe leerlingvolgsystemen hebben echter ook gevolgen voor de rapporten: hoe ze eruit zien, welke onderdelen in beeld gebracht worden, hoe u de resultaten van uw kind kan lezen (ook ten opzichte van huidige resultaten van uw kind op de oude rapporten). Tijdens de 10 minuten gesprekken is er alleen tijd om de voortgang van uw kind te bespreken, niet om het format van het rapport uit te leggen. 

Op dinsdag 16 januari hebben we daarom een extra ouderavond om de nieuwe systemen en nieuwe layout van rapporten toe te lichten. De agenda is als volgt: 

18.45u: inloop
19.00u: MijnKleutergroep 
19.30u: IEP

Heeft u geen kleuters meer, dan kunt u uiteraard om 19.30u starten. 
Heeft u alleen een kleuter op school, dan kunt u ook na de eerste sessie vertrekken - al mag u ook blijven en een voorschot nemen op rapportinformatie die uw kind vanaf groep 3 ontvangt. 

De presentaties zullen naderhand ook in schoolpraat worden gedeeld. 

Zien we u dan? 

Susan Stolze


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl