Fijne vakantie!

Fijne vakantie!

Donderdag 16 juli 2020

Beste ouders, verzorgers.

 

Het zit erop! Wat een bewogen jaar was dit! Zelden zo hard gewerkt, zelden zo’n saamhorigheid gevoeld ondanks fysieke afstand, zelden zo moe maar voldaan geweest. We hebben ons best gedaan het onderwijs en de opvang zo goed als mogelijk vorm gegeven, en samen met u is dat gelukt! En nu zijn we allemaal toe aan vakantie! En welverdiend! 

 

Excuses!

Voor iedereen die de afgelopen twee weken mij een mail of terugbelverzoek heeft ingediend: excuses voor het niet beantwoorden. Drie maanden van Corona hebben we ons de tandjes gewerkt, maar zijn alle beleidszaken blijven liggen. Deze moesten versneld voor het einde van het schooljaar nog afgerond, en kregen dus prioriteit. En tegelijkertijd was elke eindejaars activiteit anders dan anders en was mijn aanwezigheid of besluitvorming nodig. Ik loop dus hopeloos achter qua mail en communicatie Ik ga daar komende week mee aan de slag en kom indien nog van toepassing hier zo snel mogelijk bij u op terug.

 

5-gelijke-dagen

Wel merk ik vragen en onrust over de pilot met betrekking tot het 5-gelijke-dagen model. Ik licht dit graag nog een keer schriftelijk toe. Neemt u rustig de tijd hiervoor – het is een heel epistel – maar nodig om de complexiteit en besluitvorming vanuit verschillende invalshoeken in de afgelopen anderhalf jaar samen te vatten. Klik hier. De onderliggende uitslagen van de TSO enquête vindt u hier.  

 

Tot slot

Rest mij u alleen nog namens het voltallige team van De Groene Hoek van harte te bedanken voor uw inzet en u een fijne vakantie te wensen! Tot over 6 weken!

 

Met vriendelijke groet

Namens het voltallige team van DGH

Susan Stolze-van Rijn

 

 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075 (tijdelijk no: 06-25.16.96.50)

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl