Komende week!

Komende week!

Vrijdag 6 september 2024

Beste ouders, verzorgers. 

 

De Gouden Weken als start van het schooljaar zijn bijna ten einde. Komende week staan nog twee activiteiten op de planning en dan is het terug naar normaal: 

 

A.s. maandag Schoolfotograaf  - GEEN GYM

A.s. maandag komt de schoolfotograaf op school. Er is die dag geen gym. Eerst zullen de individuele portretfoto's gemaakt worden en de groepfoto's. In de middag zijn dan de broertjes-zusjes-foto's aan de beurt. Er is maandag GEEN GYM, dus alle kinderen mogen direct naar DGH komen. 

 

Dinsdag 10 september Informatieavond

Dinsdagavond is de informatieavond voor ouders

18.30u: Inloop

18.45u: Plenaire deel in de kuil : uitleg schooljaarplan (en toelichting gewijzigd beleid ouderbijdragen en nieuwe opvang bij CKC). 

19.30u: Informatieavond in de groepen. 

De groep 1/2, 3 en 8 hebben een klassikale toelichting, aangezien er voor deze groepen veel informatie te delen is over de gang van zaken in de groep dat jaar. 

Groep 4 t/m 7 is inloop. U kunt de methoden van uw kinderen inzien, even nader kennis maken met de leerkracht(en) en desgewenst vragen stellen. Heeft u meerdere kinderen, waarvan eentje in 8, 3 of 1/2, dan is het advies om deze klassikale sessies te bezoeken. 

Let op: groep 8 heeft de klassikale toelichting in het plusklaslokaal ipv in het eigen lokaal bij De Dijck. 

 

Technische problemen Schoolpraat-app.

Helaas zijn er technische problemen bij schoolpraat-app. Daardoor komen bijv. geen pushberichten met belletje door en is ook het rode bolletje niet bij iedereen zichtbaar. Er wordt aan gewerkt, maar wanneer dit euvel is opgelost, weet de producent ook niet. 

Wilt u zo vriendelijk zijn om in de (eventuele) groepsapps op Whats app de berichten te herplaatsen, zodat iedereen wel de informatie behoudt?

Alvast bedankt voor uw medewerking. 

 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd, goed weekend en zien we u op de informatieavond? 

 

met vriendelijke groeten

Susan Stolze 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl