extra lokaal

extra lokaal

Zaterdag 22 juni 2024

Beste ouders, verzorgers. 

Zoals u heeft kunnen lezen bij de bekendmaking van de formatie, krijgen wij een extra kleutergroep - 1/2d. Dit is onder andere vanwege het naderende vertrek van buurschool De Dijck naar het Wilgenrijk. We hebben hierdoor een verhoogd aantal nieuwe aanmeldingen van kinderen die in de wijk naar school willen blijven gaan. 

Dit heeft tot gevolg dat we een extra lokaal nodig hebben en dat een van onze groepen komend schooljaar les zal krijgen in een lokaal van De Dijck, te weten groep 8. 

We beschouwen het extra lokaal als ‘een portocabin’ op het schoolplein, dus de kinderen zullen gewoon pauzes op ons eigen schoolplein met de andere kinderen hebben, kuil en klusjes op DGH doen en gebruik maken van de faciliteiten op DGH als bieb, plusklas, leesbegeleiding, papier en plastic afval ophalen etc. Ivm zelfstandigheid van de kinderen is echter voor deze groep gekozen. 

As donderdag is het wisseluurtje, waarin alle kinderen kennismaken met hun nieuwe leerkracht(en) in hun nieuwe lokaal. Het extra lokaal is momenteel nog niet beschikbaar, dus de kinderen uit groep 8 doen de kennismaking met juf Manon in het plusklaslokaal. 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. 

M.vr.gr. 
Susan Stolze

Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl