reminder: inschrijven startgesprekken

Dinsdag 14 juli 2020

Beste ouders / verzorgers, 

Komend schooljaar zullen we op de eerste schooldag, maandag 31 augustus, beginnen met startgesprekken voor alle kinderen en
ouder(s) van groep 1 t/m 8.
De startgesprekken zijn bedoeld om kennis te maken met elkaar (leerkracht, kind en ouders).
Om rustig met elkaar te kunnen praten vragen wij u om broertjes en zusjes niet mee te nemen naar het gesprek als dat mogelijk is. 

U kunt zich inschrijven vanaf dinsdag 14 juli om 15.30 uur, via de gesprekkenplanner op de schoolpraat-app of via de website
(www.cbsdegroenehoek.nl). 
Heeft u zich niet ingeschreven, dan wordt u door de leerkracht ingedeeld en krijgt u daar in de laatste week van de zomervakantie bericht over.

LET OP! Schrijf uw kind in bij de groep waar hij/zij na de zomervakantie begint.
En indien u 2 of meer kinderen op school heeft, plan de gesprekken niet direct achter elkaar ivm eventuele uitloop. Hou er minimaal 10 minuten tussen. 


Wilt u het vandaag aan de kinderen meegeleverde formulier samen met uw kind thuis (!) invullen en meenemen op 31 augustus

Mochten er zaken zijn die u wilt bespreken zonder uw kind erbij, dan kunt u altijd een afspraak maken om hier op een ander moment over te praten. 

Met vriendelijke groet, 
Het team van de Groene Hoek

 


Deze e-mail is verstuurd vanuit ParnasSys namens 'De Groene Hoek' door 'Marjolein Hoogkamer'.
Wil je je e-mailadres wijzigen, dan kun je contact opnemen met de school door te reageren op deze e-mail, of door te mailen naar: marjoleinh@cbsdegroenehoek.nl .
Als je deze e-mail als ongewenst ervaart en geen e-mails van deze school meer wilt ontvangen, kun je je via deze paginaafmelden. Je ontvangt dan geen e-mails meer van deze school.

Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075 (tijdelijk no: 06-25.16.96.50)

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl